Перегляди сторінки за останній тиждень

Курс "Розвиток інтелектуального капіталу коледжу". Україна

вівторок, 7 червня 2016 р.

Виготовлення власного портфоліо - завершальний етап розробки ЕНК

Для МАГІСТРАТА, дизайнера, аніматора або фотографа ніщо так не визначає шанс кар'єрного росту, як виготовлення привабливого портфоліо. Раніше портфоліо виконувалось переважно на папері або демонструвалося за допомогою свого комп'ютера, тренд дня сьогоднішнього  - онлайн-портфоліо. Можна помітити, що практично кожен сайт біржі фрілансу містить можливість завантаження і демонстрації своїх робіт. Важливо, щоб  ви створили свій особистий онлайн портфоліо для ЕНК.

Створити власне онлайн-портфоліо можна декількома способами. Самий складний і трудомісткий спосіб - купити домен, і власноруч створити на ньому сайт. Найпростіший - скористатися сервісом для створення портфоліо Portfolios! 
Portfolios - це онлайн сервіс за допомогою якого людина творчої спеціальності (художник, дизайнер, магістрат, візажист, ілюстратор, флешер і так далі) може легко і безкоштовно створити повністю настроюється сайт-портфоліо.

На Portfolios ви можете (лише деякі можливості):

  • Вибирати різні макети оформлення і налаштовувати їх;
  • Завантажувати зображення високої розподільчої здатності та без стиснення (можна вантажити кілька картинок відразу);
  • Розміщувати відео і флеш (для використання відео з популярних сервісів YouTube і відеохостингу Vimeo просто вказуєте посилання завантаженого ролика);
  • Підключати власний домен;
  • Використовувати власний логотип;
  • Вивчати статистику відвідуваності;
  • Вести власний блог на Portfolios;
  • Спілкуватися з іншими учасниками Portfolios;
  • Коментувати, обговорювати і оцінювати інші портфоліо.

По суті Portfolios поєднує в собі 2 середовища. Перше - механізм управління персональним онлайн-портфоліо , де ви виконуєте всі налаштування, установки, завантажуєте картинки і файли. Друге - безпосередньо сайт портфоліо, який бачать замовники. 

ЗАВДАННЯ
Кодному магістрату виготовити власне портфоліо, розмістити на ЕНК, а також, надіслати на адресу викладача.
Сервіс для створення сайту-портфоліо
Створення професійного портфоліояк засіб самопрезентації вчителя

1 коментар:

  1. Доброго дня!

    Підкажіть будьласка, як я можу створити свое власне онлайн портфоліо-сайт за допомогою цього сайта http://www.idg.net.ua/seo/ Може Ви мені зможите підказати, я буду дуже вдячний якщо Ви мені порадите той інструмент що допоможе мені. Сам просто заходжу в гугл и шукаю компанії. Раніше ніколи не мав справи з інтернетом.

    ВідповістиВидалити